duminică, 8 noiembrie 2009

Nu te opri niciodata

Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar zilele se aduna in ani... Dar ce e mai important se conserva; forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti, simte-te vie. Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp ... Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul.
Insa nu te opri niciodata!

9 comentarii:

 1. Faina imagine,bune indemnuri.Mai greu de urmat atunci cand nu mai exista...motivare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce frumos! Am citit exact ce aveam nevoie in momentul asta. "Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul.Insa nu te opri niciodata!"
  Citatul asta ar trebui sa-l citesc in fiecare zi... Cred ca o sa mi-l pun afis pe frigider :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cuando sea mayor sere una de esas ancianitas que se apunta a todas las excursiones y viajes...creo que solo entonces podre visitar tu hermoso pais.
  Besos

  RăspundețiȘtergere
 4. I love those pictures in black and white.

  RăspundețiȘtergere
 5. ....Cand nu poti sa mergi, ia bastonul.
  Insa nu te opri niciodata!
  Intelepte ganduri...pentru nemurire si statornicie...
  O zi placuta si un strop de bucurie sa-ti dea Dumnezeu. Te imbratisez cu sinceritate, Elena.

  RăspundețiȘtergere
 6. Our one daughter keeps telling me I shouldn't be mowing the front and back yard of our home. Most of the time I enjoy the exercise, so when I visited my doctor I asked him if he thought I was too old to mow. He said you know how you feel and if you don't use it, you lose it. So I keep mowing. Have a great week ahead.

  RăspundețiȘtergere
 7. intr-adevar frumoase cuvint..e bine sa sa incercam sa nu ne oprim niciodata, si cred ca daca am avea vointa suficienta am putea face asta..dar oricum este greu

  RăspundețiȘtergere
 8. great shot, nice conversions
  check out the tilt.

  RăspundețiȘtergere
 9. Where is this picture taken?
  The intergenerational journey is so well captured .. lovely :)

  RăspundețiȘtergere