luni, 13 aprilie 2009

Undeva in Romania....

Acest pod este singurul mod prin care poti ajunge in satul Ograda. Daca nu as fi avut treaba acolo, nu m-as fi incumetat sa il trec. Fara posibilitatea de a te tine de ceva, caci desi o mica parte din lateralele podului sunt intregi sunt acoperite cu sarma ghimpata, traversarea este o aventura in sensul cel mai riscant al cuvantului. Mi-au trebuit 20 de minute ca sa il trec. Daca incepeam sa fac pasii mai desi totul incepea sa se clatine. Nici scandurile nu sunt intr-o stare mai buna. Autoritatile oare nu au nimic de zis? Se va ajunge orare la momentul in care va fi nevoie de un accident destul de grav ca sa le dea de gandit?

7 comentarii:

 1. Ciao, very nice blog.
  I'll try to translate it with google translator! ehehehe i don't talk your language, so i could have in the future convesrations with you about your records.
  Thank you for your interest about earthquake in Abruzzo (centre Italy). I answered to you and notice you into my blog.
  sensed in Rome.
  Ciao

  RăspundețiȘtergere
 2. cam periculor intr-adevar. de...dar asa e in Romania pana se face ceva trebuie sa se intample ceva rau

  RăspundețiȘtergere
 3. Sau poate că toate astea fac parte din farmecul României, am trăit şi eu o aventură de genul ăsta. Poate că ne-am învăţat noi să trecem dintr-o parte în alta fără prea mari obstacole, fără prea multe sudori ale frunţii. :-) fain blog

  RăspundețiȘtergere
 4. Nice pictures, and thank you for visiting my blog =)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ótimo blog, com boas informações.
  Esta de parabéns Dyanna.

  RăspundețiȘtergere
 6. Asta e Romania : o tara periculoasa. Asa a fost intotdeauna.

  RăspundețiȘtergere