“If we had no winter, the spring would not be so pleasant: if we did not sometimes taste of adversity, prosperity would not be so welcome.”
luni, 4 mai 2009
Melc,melc,codobelc.....
Stiati ca...... Cochiliile de melci au fost gasite in excavatiunile arheologice, un indiciu cum ca melcii ar fi fost consumati inca din timpurile preistorice. In Roma antica melcii erau ingrasati in gradini formate din cochilii inainte de a fi mancati.
Îţi place fotografia? Dacă da atunci vom avea multe lucruri în comun, poate mai discutăm. Dacă vrei, poţi intra pe ivangoncearucsocial.blogspot.com să vezi articolul "Moldoveanu' tot moldovean".
Nu stiu ce ziceau romanii, dar melcii sunt foarte scarbosi... numai gandul ca cineva poate sa manance asa ceva... yuk! S-au facut multe bancuri cu asta...
Hi, Dyanna, nice topic! in italian we say lumache, and in dialect municeddhi, cumariquoddha, so many words to say snails... in my previous post I talked about a rumenian scientist, have you heard about him? George Calin studied in bucurest and made the PhD in Italy, but now works in the USA http://czechfood.blogspot.com/search/label/grants take care zavorka
Sa fiti Sanatoasa , Bucuroasa Si Plina de fericire Sora Draga....
RăspundețiȘtergereFoarte dragutz melcul!
RăspundețiȘtergereÎţi place fotografia? Dacă da atunci vom avea multe lucruri în comun, poate mai discutăm. Dacă vrei, poţi intra pe ivangoncearucsocial.blogspot.com să vezi articolul "Moldoveanu' tot moldovean".
RăspundețiȘtergereNu stiu ce ziceau romanii, dar melcii sunt foarte scarbosi... numai gandul ca cineva poate sa manance asa ceva... yuk! S-au facut multe bancuri cu asta...
RăspundețiȘtergereQuerida Dyanna
RăspundețiȘtergereDesculpa escrever em português. Agradeço a tua visita à Oficina e gosto muito do teu blogue.
Beijinhos.
Hi, Dyanna,
RăspundețiȘtergerenice topic! in italian we say lumache, and in dialect municeddhi, cumariquoddha, so many words to say snails...
in my previous post I talked about a rumenian scientist, have you heard about him? George Calin studied in bucurest and made the PhD in Italy, but now works in the USA
http://czechfood.blogspot.com/search/label/grants
take care
zavorka