duminică, 15 noiembrie 2009

O sansa pentru fiecare...


Desi uneori avem senzatia ca putem alege, ca suntem stapani pe soarta noastra, ca suntem in stare sa mutam muntii din loc, ca avem oportunitatea de a decide singuri, fara acordul altcuiva, ce vom face in viitor…

Si brusc… un accident de exemplu, poate narui toate visele noastre. Visul de a deveni campion se transforma in speranta de a mai putea merge vreodata, visul de a fi mandria familiei devine un sentiment greu de suportat ca suntem de fapt o povara.

Visul de a petrece tot restul vietii alaturi de cel drag ramane undeva in urma pentru ca dupa acel accident din acea clipa fatidica suntem ferm hotarati de a indeparta definitiv persoana fara de care pana mai ieri credeam ca nu putem trai.

Si daca inainte eram admirati, de unii chiar invidiati, devenim dintr-o data doar demni de compasiune celor din jur.

Incepem sa analizam, sa ne intrebam daca am fost trufasi, orgoliosi, poate chiar vanitosi si atunci, deabia atunci ne revizuim comportamentul.

Trairi, vise, dezamagiri, schimbari neprevazute, inerente… toate la un loc sunt de fapt chintesenta vietii.

9 comentarii:

  1. Jeg liker dine innlegg Dyanna. Jeg tror jeg får med det meste gjennom Google translate og litt kreativitet fra min egen side...

    Ha fortsatt en fin dag, flott vinter og et fint liv!

    Karl

    RăspundețiȘtergere
  2. Visul de a petrece tot restul vietii alaturi de cel drag ramane undeva in urma pentru ca dupa acel accident din acea clipa fatidica suntem ferm hotarati de a indeparta definitiv persoana fara de care pana mai ieri credeam ca nu putem trai.....

    O clipa fatidica, ni se poate intampla oricand si noua....Dragostea insa are alte valente. Ea este mai tare ca moartea.Aici ma pot gandi ca doar moartea poate distruge o ADEVARATA DRAGOSTE, nu un accident fatal.
    Daca am trai si am intelege dragostea, am rade de orice intamplare nefasta, chiar daca ar avea urmari grave......
    Dragostea cea rupta din Dumnezeu este nemuritoare.
    O duminica ferice sa ai draga mea Dyanna! Am senzatia ca prietenia ne va calca pragul curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. They say a photo is worth a thousand words, this one certainly is.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, indiferenta ne face lasi, toti merita o sansa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imaginea e foarte sugestiva, spune o mie de povesti. Excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  6. bine zici elena marin-alexe, cat se poate de adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte sugestiva fotografie, cred ca sunt foarte puternice personajele...

    RăspundețiȘtergere
  8. dak ajungem sa ne multumim cu compasiunea celor din jur sau lasam ca tot ce am sperat vreodata sa treaca pe langa atunci inseamna ca nu am fost niciodata campioni. din ce am vazut eu fix astfel de persoane au si mai multa forta de a lupta si de a realiza ceva, motiv pt care nici nu se pune vorba de a-i compatimi ci doar de ai admira si a-i ruga sa-mi spuna secretul "puterii" de a trece peste toate. iar despre dragoste.....dak cedeaza la greu inseamna ca nu a fost dragoste...doar ceva efemer. nu uitati!! ce nu ne omoara ne face mai puternici!!!

    RăspundețiȘtergere