miercuri, 6 ianuarie 2010

Batranete....haine grele.


Cel mai greu pentru orice om pe lumea asta este sa recunoasca ca va imbatrani si sa priveasca moartea in ochi atunci cand este cazul. In astfel de momente, ei, noi,… ne schimbam incercand sa facem fata la schimbarile atat de mari din viata.
Si tocmai atunci, cand nu stim incotro sa o apucam, nu primim ajutor. Uneori din partea familiei, alteori …cel mai frecvent, din partea unor oameni care se confrunta in viata de zi cu zi cu astfel de situatii.
In spital, vei primi orice, mai putin…. o privire calda, o vorba linistitoare, un gand de bine, un gest facut din inima…..pe scurt rareori primesti omenie.
Nu e atunci normal sa nu vrem sa imbatranim? Sa nu vrem sa mergem la doctor sau prin spitale? Sa nu ramanem dependenti de cei ce ne dispretuiesc fara nici un motiv, din obisnuinta?

6 comentarii:

  1. Cata dreptate ai...devenim din ce in ce mai egoisti si uitam sa ii acordam si celui de langa noi atentia cuvenita. Pacat.

    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare cea mai mare bataie de joc batranetea. Cum sa te conformezi cu toate neputintele acestei varste, cand te stiai un om puternic, activ, vioi ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bless this little lady, her face looks like she's been through a lot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate :(
    Este foarte trist ca la batranete multa lume este singura

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum facem sa nu imbatranim sau sa nu fim dependenti??Este profund dezamagitor sa constati ca ai imbatranit si nici sanatos nu mai esti!

    RăspundețiȘtergere
  6. e trist(((dar botusi aveti dreptate((

    RăspundețiȘtergere